meer boa's

Vervoerregio Amsterdam maakt nieuwe afspraken over sociale veiligheid

BOA handhaving Amsterdam Foto: ANP / Hollandse Hoogte / Peter Hilz

Vervoerregio Amsterdam en gemeente Amsterdam ondertekenen 29 september het Convenant Sociale Veiligheid. Daarin staan nieuwe afspraken op het gebied van veiligheid in het openbaar vervoer, haltes en stations binnen het concessiegebied Amsterdam. De belangrijkste wijziging is dat meer boa’s ingezet worden om de gewijzigde politiecapaciteit op te vangen.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Vervoerregio Amsterdam maakt nieuwe afspraken over sociale veiligheid | OVPro.nl