Metro naar De Akkers, foto: RET / Rick Keus

Metro sneller dan Ferrari

VIDEO-Wat is de snelste manier om van Rotterdam-Zuid in Den Haag Centraal te komen: met de metro of met de auto en dan meer specifiek: een Ferrari? De RET organiseerde onlangs een directe race tussen de twee manieren van voortbewegen. En wat blijkt? Metrolijn E was met tussenstops binnen 48,5 minuut op de plaats van bestemming en de Ferrari bijna 5 minuten later. Daarbij moet gezegd dat de Ferrari zich wel aan de maximumsnelheid moest houden; in de file kwam te staan en nog moest tanken.

Bekijk hieronder de video

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Onderwerpen: , ,

Auteur: Redactie

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.