smartphone

Start virtuele supermarkt op metro- en treinstations

In België kunnen reizigers vanaf vrijdag hun boodschappen bestellen op tal van metro- en treinstations. Dat gebeurt via de smartphone met een inscan-code. Supermarktketen Delhaize gaat op diverse stations een kubus plaatsen waarop de producten zijn afgebeeld.

De virtuele supermarkt is eigenlijk een grote kubus waarop allerlei producten staan vermeld met inscan-code. De bewuste koper kan met zijn smartphone alle barcodes inscannen, zijn digitale lijstje naar een winkelpunt naar keuze verzenden om later zijn aankopen daar op te pikken en af te rekenen.

Aanbod

In het aanbod zitten onder meer brood, groenten, fruit, beleg, chips, koekjes, drank en verzorgingsproducten. Alles van zowel de A-merken tot aan de huismerken. Betalen doe je bij het ophalen van je boodschappen. Vanaf vrijdag is de kubus te vinden in tal van grote trein- en metrostations, shoppingcentra en op enkele drukke plaatsen, meldt Zita.be.

Auteur: Steven Don

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Start virtuele supermarkt op metro- en treinstations | OVPro.nl
smartphone

Start virtuele supermarkt op metro- en treinstations

In België kunnen reizigers vanaf vrijdag hun boodschappen bestellen op tal van metro- en treinstations. Dat gebeurt via de smartphone met een inscan-code. Supermarktketen Delhaize gaat op diverse stations een kubus plaatsen waarop de producten zijn afgebeeld.

De virtuele supermarkt is eigenlijk een grote kubus waarop allerlei producten staan vermeld met inscan-code. De bewuste koper kan met zijn smartphone alle barcodes inscannen, zijn digitale lijstje naar een winkelpunt naar keuze verzenden om later zijn aankopen daar op te pikken en af te rekenen.

Aanbod

In het aanbod zitten onder meer brood, groenten, fruit, beleg, chips, koekjes, drank en verzorgingsproducten. Alles van zowel de A-merken tot aan de huismerken. Betalen doe je bij het ophalen van je boodschappen. Vanaf vrijdag is de kubus te vinden in tal van grote trein- en metrostations, shoppingcentra en op enkele drukke plaatsen, meldt Zita.be.

Auteur: Steven Don

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.