Metrostation, Beurs, Rotterdam

Proef met gratis WiFi op metrostation Beurs in Rotterdam

Metrostation, Beurs, Rotterdam

Reizigers op metrostation Beurs kunnen sinds maandag gebruikmaken van gratis WiFi. Het gaat om een proef van de RET die drie maanden duurt. Als de proef succesvol verloopt, dan rust de RET in de loop van 2015 de tien grootste metrostations uit met gratis WiFi.

Op station Beurs worden reizigers onder andere door RET-promotieteams geïnformeerd over de aanwezigheid van gratis internet. De RET test of het systeem ook bij intensief gebruik door een groot aantal mensen toegankelijk blijft. Dagelijks bezoeken zo’n 50.000 reizigers metrostation Beurs.

Proef

De proef duurt tot februari 2015. De tien metrostations die na goed verloop van de proef ook voorzien worden van WiFi zijn Rotterdam Centraal, Zuidplein, Blaak, Kralingse Zoom, Schiedam Centrum, Dijkzigt, Wilhelminaplein, Capelsebrug, Spijkenisse Centrum en Coolhaven.

RET werkt verder aan gratis internet in de trams en metro’s. De bussen van RET hebben al gratis WiFi.

Auteur: Marieke van Gompel

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Proef met gratis WiFi op metrostation Beurs in Rotterdam | OVPro.nl
Metrostation, Beurs, Rotterdam

Proef met gratis WiFi op metrostation Beurs in Rotterdam

Reizigers op metrostation Beurs kunnen sinds maandag gebruikmaken van gratis WiFi. Het gaat om een proef van de RET die drie maanden duurt. Als de proef succesvol verloopt, dan rust de RET in de loop van 2015 de tien grootste metrostations uit met gratis WiFi.

Op station Beurs worden reizigers onder andere door RET-promotieteams geïnformeerd over de aanwezigheid van gratis internet. De RET test of het systeem ook bij intensief gebruik door een groot aantal mensen toegankelijk blijft. Dagelijks bezoeken zo’n 50.000 reizigers metrostation Beurs.

Proef

De proef duurt tot februari 2015. De tien metrostations die na goed verloop van de proef ook voorzien worden van WiFi zijn Rotterdam Centraal, Zuidplein, Blaak, Kralingse Zoom, Schiedam Centrum, Dijkzigt, Wilhelminaplein, Capelsebrug, Spijkenisse Centrum en Coolhaven.

RET werkt verder aan gratis internet in de trams en metro’s. De bussen van RET hebben al gratis WiFi.

Auteur: Marieke van Gompel

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.