Hoekse Lijn station Strand (foto: RET)

Nieuwe tegenslag voor verlenging Hoekse Lijn

Persbericht RET

De verlenging van de Hoekse Lijn tot aan het strand van Hoek van Holland loopt vertraging op door schade aan het gestorte beton bij Station Strand. De gemeente Rotterdam is in oktober door de aannemer op de hoogte gesteld over de vertraagde bouw van het station, zo blijkt uit een voortgangsrapportage van wethouder Arjan van Gils aan de gemeenteraadscommissie Majeure Projecten, Organisatie en Financiën.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Nick Augusteijn

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Nieuwe tegenslag voor verlenging Hoekse Lijn | OVPro.nl
Hoekse Lijn station Strand (foto: RET)

Nieuwe tegenslag voor verlenging Hoekse Lijn

Persbericht RET

De verlenging van de Hoekse Lijn tot aan het strand van Hoek van Holland loopt vertraging op door schade aan het gestorte beton bij Station Strand. De gemeente Rotterdam is in oktober door de aannemer op de hoogte gesteld over de vertraagde bouw van het station, zo blijkt uit een voortgangsrapportage van wethouder Arjan van Gils aan de gemeenteraadscommissie Majeure Projecten, Organisatie en Financiën.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Nick Augusteijn

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.