M5, metro

Demissionair minister Visser voelt niks voor ‘Schipholtaks’ Noord/Zuidlijn

Demissionair minister Barbara Visser van Infrastructuur en Waterstaat is tegen een toeslag voor reizigers die moet worden betaald om naar Schiphol te reizen. De Amsterdamse wethouder Egbert de Vries meldde woensdag dat de Vervoerregio Amsterdam, de provincie, buurgemeenten en betrokken bedrijven met een toeslag van twee euro de verlenging van de Noord/Zuidlijn willen bekostigen.

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu OVPro Premium Abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de OV-sector. Maak nu gebruik van het actieabonnement en lees OVPro voor € 7,50 per maand.

START actieABONNEMENT

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Marieke van Gompel

Marieke van Gompel is redacteur van OVPro en hoofdredacteur van de online vakbladen van ProMedia Group.

1 reactie op “Demissionair minister Visser voelt niks voor ‘Schipholtaks’ Noord/Zuidlijn”

Pat Rick|25.11.21|09:49

Natuurlijk is het onwenselijk dat alleen op dat traject die extra toeslag geldt, maar laat Visser dan zelf ook iets doen: co-financiering regelen onder voorwaarden voor 9 januari. Zoals gezegd moet zij de voorwaarde scheppen en zich hard maken in het demissionaire kabinet. Want anders is zij een echte politieker: veel woorden maar geen actie.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Demissionair minister Visser voelt niks voor ‘Schipholtaks’ Noord/Zuidlijn | OVPro.nl
M5, metro

Demissionair minister Visser voelt niks voor ‘Schipholtaks’ Noord/Zuidlijn

Nederland, Amsterdam, 13 september 2012. Aanleg Noord-Zuidlijn van de Amsterdamse Metro. Dienst Infrastructuur Verkeer en Vervoer van de gemeente Amsterdam en ALSTOM presenteren de nieuwe metro van Amsterdam door een proefrit met de gloednieuwe M5 metro 13 september. Tussenstop voor fotoshoot op metrostation Kraaiennest. The City of Amsterdam is building a new subway (underground) line. […]

Demissionair minister Barbara Visser van Infrastructuur en Waterstaat is tegen een toeslag voor reizigers die moet worden betaald om naar Schiphol te reizen. De Amsterdamse wethouder Egbert de Vries meldde woensdag dat de Vervoerregio Amsterdam, de provincie, buurgemeenten en betrokken bedrijven met een toeslag van twee euro de verlenging van de Noord/Zuidlijn willen bekostigen.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Marieke van Gompel

Marieke van Gompel is redacteur van OVPro en hoofdredacteur van de online vakbladen van ProMedia Group.

1 reactie op “Demissionair minister Visser voelt niks voor ‘Schipholtaks’ Noord/Zuidlijn”

Pat Rick|25.11.21|09:49

Natuurlijk is het onwenselijk dat alleen op dat traject die extra toeslag geldt, maar laat Visser dan zelf ook iets doen: co-financiering regelen onder voorwaarden voor 9 januari. Zoals gezegd moet zij de voorwaarde scheppen en zich hard maken in het demissionaire kabinet. Want anders is zij een echte politieker: veel woorden maar geen actie.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.