FNV-actievoerder. Foto: Archief OVPro
actievoerders

OV-werknemers naar de Tweede Kamer om verlenging coronasteun

FNV-actievoerder. Foto: Archief OVPro

Woensdag 15 juni reist een delegatie OV-personeel af naar Den Haag waar de Tweede Kamer de Voorjaarsnota behandelt. Het OV-personeel roept op tot verlenging van het financiële vangnet voor het openbaar vervoer in 2023. Zonder vangnet dreigt massaontslag en ontmanteling van het openbaar vervoer aangezien nog altijd minder reizigers het OV pakken ten opzichte van 2019.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.