GVB tram voor station Amsterdam Centraal.
meerjarenplan

Kaalslag openbaar vervoer Amsterdam afgewend door extra geld

GVB tram voor station Amsterdam Centraal. Foto: Pixabay/Rudy and Peter Skitterians

Hoewel de reizigersaantallen nog altijd drastisch lager liggen dan van het niveau in 2019, verschraalt het openbaar vervoer in Amsterdam niet, laat vervoerswethouder Melanie van der Horst weten. Na lange en intensieve gesprekken tussen de Vervoerregio Amsterdam, decentrale overheden en het Rijk, is het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat met geld over de brug gekomen. Ook draagt de Vervoerregio zelf een steentje bij.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

1 reactie op “Kaalslag openbaar vervoer Amsterdam afgewend door extra geld”

OV_Gartlin9|25.08.22|23:53

Maar de rest van het land mag stikken en het met 20-30% mogelijk 40% minder vervoer doen. Yay

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Kaalslag openbaar vervoer Amsterdam afgewend door extra geld | OVPro.nl
GVB tram voor station Amsterdam Centraal.
meerjarenplan

Kaalslag openbaar vervoer Amsterdam afgewend door extra geld

GVB tram voor station Amsterdam Centraal. Foto: Pixabay/Rudy and Peter Skitterians

Hoewel de reizigersaantallen nog altijd drastisch lager liggen dan van het niveau in 2019, verschraalt het openbaar vervoer in Amsterdam niet, laat vervoerswethouder Melanie van der Horst weten. Na lange en intensieve gesprekken tussen de Vervoerregio Amsterdam, decentrale overheden en het Rijk, is het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat met geld over de brug gekomen. Ook draagt de Vervoerregio zelf een steentje bij.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

1 reactie op “Kaalslag openbaar vervoer Amsterdam afgewend door extra geld”

OV_Gartlin9|25.08.22|23:53

Maar de rest van het land mag stikken en het met 20-30% mogelijk 40% minder vervoer doen. Yay

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.