Metrostation Hoek van Holland.
Metro

Zomerse opening Hoek van Holland Strand lijkt van de baan: “Niet eerder dan oktober”

Metrostation Hoek van Holland.ProMedia / Renè Quist

Eind augustus zou de Rotterdamse wethouder Vincent Karremans (Handhaving, Buitenruimte en Mobiliteit) met een update komen over de status van metrostation Hoek van Holland Strand. Inmiddels is Karremans terug van vakantie, maar nieuwe informatie over een eventuele (vervroegde) opening is er niet.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Zomerse opening Hoek van Holland Strand lijkt van de baan: “Niet eerder dan oktober” | OVPro.nl
Metrostation Hoek van Holland.
Metro

Zomerse opening Hoek van Holland Strand lijkt van de baan: “Niet eerder dan oktober”

Metrostation Hoek van Holland.ProMedia / Renè Quist

Eind augustus zou de Rotterdamse wethouder Vincent Karremans (Handhaving, Buitenruimte en Mobiliteit) met een update komen over de status van metrostation Hoek van Holland Strand. Inmiddels is Karremans terug van vakantie, maar nieuwe informatie over een eventuele (vervroegde) opening is er niet.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.