Metro naar De Akkers. Foto: RET / Rick Keus
Inflatie

Rotterdamse gemeenteraad probeert prijsstijging RET terug te draaien

Metro naar De Akkers. Foto: RET / Rick Keus

Vrijwel de gehele Rotterdamse gemeenteraad wil dat het stadsbestuur bij Metropoolregio Rotterdam Den Haag (MRDH) in het geweer komt tegen prijsstijging van 7,24 procent van de tarieven die stadsvervoerder RET overweegt. Volgens de politieke partijen is de stijging ‘exorbitant’ te noemen.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Rotterdamse gemeenteraad probeert prijsstijging RET terug te draaien | OVPro.nl
Metro naar De Akkers. Foto: RET / Rick Keus
Inflatie

Rotterdamse gemeenteraad probeert prijsstijging RET terug te draaien

Metro naar De Akkers. Foto: RET / Rick Keus

Vrijwel de gehele Rotterdamse gemeenteraad wil dat het stadsbestuur bij Metropoolregio Rotterdam Den Haag (MRDH) in het geweer komt tegen prijsstijging van 7,24 procent van de tarieven die stadsvervoerder RET overweegt. Volgens de politieke partijen is de stijging ‘exorbitant’ te noemen.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.