Van Nellefabriek

Rotterdam krijgt miljoenen voor nieuwe Maasbrug en stations om OV-netwerk te versterken

Erasmusbrug in Rotterdam een van de OV-knelpunten. Foto: Flickr.

Een nieuwe brug over de Maas waarover frequent en snel openbaar vervoer gaat rijden, Station Stadionpark bij de Kuip als vast treinstation en een nieuw station bij het drukke knooppunt bij de Van Nellefabriek in Rotterdam-Overschie. Dat zijn de investeringen die de overheid steekt in het Rotterdamse OV-netwerk. RET verwelkomt de investering met “open armen.”

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Rotterdam krijgt miljoenen voor nieuwe Maasbrug en stations om OV-netwerk te versterken | OVPro.nl
Van Nellefabriek

Rotterdam krijgt miljoenen voor nieuwe Maasbrug en stations om OV-netwerk te versterken

Erasmusbrug in Rotterdam een van de OV-knelpunten. Foto: Flickr.

Een nieuwe brug over de Maas waarover frequent en snel openbaar vervoer gaat rijden, Station Stadionpark bij de Kuip als vast treinstation en een nieuw station bij het drukke knooppunt bij de Van Nellefabriek in Rotterdam-Overschie. Dat zijn de investeringen die de overheid steekt in het Rotterdamse OV-netwerk. RET verwelkomt de investering met “open armen.”

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.