noodklok

Motie energiecompensatie OV-sector unaniem aangenomen

De kosten door de energieprijzen stijgen bij RET vanaf januari met 300 procent. Foto: ProMedia/Sander van Vliet.

De OV-sector zit in de knel: de stijgende elektriciteitsrekening zal voor een enorme kostenpost zorgen en dat terwijl het openbaar vervoer al in zwaar weer zit door de nasleep van corona. Brancheorganisatie OV-NL luidde samen met RET en GVB de noodklok. De politiek pakte dit signaal op en diende een motie in. De motie is inmiddels unaniem ingestemd.  

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Motie energiecompensatie OV-sector unaniem aangenomen | OVPro.nl
noodklok

Motie energiecompensatie OV-sector unaniem aangenomen

De kosten door de energieprijzen stijgen bij RET vanaf januari met 300 procent. Foto: ProMedia/Sander van Vliet.

De OV-sector zit in de knel: de stijgende elektriciteitsrekening zal voor een enorme kostenpost zorgen en dat terwijl het openbaar vervoer al in zwaar weer zit door de nasleep van corona. Brancheorganisatie OV-NL luidde samen met RET en GVB de noodklok. De politiek pakte dit signaal op en diende een motie in. De motie is inmiddels unaniem ingestemd.  

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.