rookoverlast

Rookvrije tegels op Rotterdamse tramhaltes moeten roken ontmoedigen

Wethouder Faouzi Achbar (rechts) onthult samen met RET directeur Maurice Unck de eerste rookvrije tramhalte van Rotterdam.© Roel Dijkstra. Foto: Dennis Wisse

Nooit meer een sigaretje opsteken bij een bus- of tramhalte? Als het aan wethouder Faouzi Achbar ligt, is dat binnenkort de realiteit. Op woensdag 14 december opende Achbar de eerste twee rookvrije tramhaltes in het centrum van Rotterdam. De wethouder hoopt daarmee dat reizigers elkaar aanspreken. “Je kunt vragen of iemand ergens anders kan roken omdat het een rookvrije halte is.”

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Rookvrije tegels op Rotterdamse tramhaltes moeten roken ontmoedigen | OVPro.nl
rookoverlast

Rookvrije tegels op Rotterdamse tramhaltes moeten roken ontmoedigen

Wethouder Faouzi Achbar (rechts) onthult samen met RET directeur Maurice Unck de eerste rookvrije tramhalte van Rotterdam.© Roel Dijkstra. Foto: Dennis Wisse

Nooit meer een sigaretje opsteken bij een bus- of tramhalte? Als het aan wethouder Faouzi Achbar ligt, is dat binnenkort de realiteit. Op woensdag 14 december opende Achbar de eerste twee rookvrije tramhaltes in het centrum van Rotterdam. De wethouder hoopt daarmee dat reizigers elkaar aanspreken. “Je kunt vragen of iemand ergens anders kan roken omdat het een rookvrije halte is.”

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.