Metro

Vanaf 31 maart rijdt de RET badgasten naar Hoek van Holland Strand

Metrostation Hoek van Holland Strand afgelopen zomer nog in constructie. Foto: Wikipedia/Harvey Kneeslapper.

Vanaf vrijdag 31 maart kunnen passagiers gebruik maken van de metro naar Hoek van Holland Strand. De testritten binnen het proefbedrijf zijn de afgelopen dagen buitengewoon goed verlopen volgens verantwoordelijk wethouder Vincent Karremans. Vorig jaar volgde nog de ene na de andere vertraging, maar nu is het optimisme zo groot dat Karremans zich weer durft te wagen aan een openingsdatum.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Vanaf 31 maart rijdt de RET badgasten naar Hoek van Holland Strand | OVPro.nl
Metro

Vanaf 31 maart rijdt de RET badgasten naar Hoek van Holland Strand

Metrostation Hoek van Holland Strand afgelopen zomer nog in constructie. Foto: Wikipedia/Harvey Kneeslapper.

Vanaf vrijdag 31 maart kunnen passagiers gebruik maken van de metro naar Hoek van Holland Strand. De testritten binnen het proefbedrijf zijn de afgelopen dagen buitengewoon goed verlopen volgens verantwoordelijk wethouder Vincent Karremans. Vorig jaar volgde nog de ene na de andere vertraging, maar nu is het optimisme zo groot dat Karremans zich weer durft te wagen aan een openingsdatum.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.