Stroomtekort

Kamervragen over zoektocht RET om metronet te koppelen aan laadpleinen

SGP-Kamerlid Chris Stoffer stelt Kamervragen over het koppelen van bovenleidingen aan laadpalen. Foto: Wikipedia.

SGP-Kamerlid Chris Stoffer stelt Kamervragen aan Rob Jetten, minister voor Klimaat en Energie, naar aanleiding van de publicatie van OVPro over de innovatieve zoektocht van de RET naar energiewinst. De Rotterdamse stadsvervoerder wil haar metronetwerk inzetten om laadpleinen van stroom te voorzien en stoot tegen verschillende wettelijke voorwaarden aan. Stoffer wil weten of de minister het ingewikkelde juridische proces kan vergemakkelijken.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Kamervragen over zoektocht RET om metronet te koppelen aan laadpleinen | OVPro.nl
Stroomtekort

Kamervragen over zoektocht RET om metronet te koppelen aan laadpleinen

SGP-Kamerlid Chris Stoffer stelt Kamervragen over het koppelen van bovenleidingen aan laadpalen. Foto: Wikipedia.

SGP-Kamerlid Chris Stoffer stelt Kamervragen aan Rob Jetten, minister voor Klimaat en Energie, naar aanleiding van de publicatie van OVPro over de innovatieve zoektocht van de RET naar energiewinst. De Rotterdamse stadsvervoerder wil haar metronetwerk inzetten om laadpleinen van stroom te voorzien en stoot tegen verschillende wettelijke voorwaarden aan. Stoffer wil weten of de minister het ingewikkelde juridische proces kan vergemakkelijken.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.