Hardt Hyperloop

Gemeente Rotterdam wil ruimte reserveren voor hyperloop

Hyperloop One van Elon Musk presenteerde in 2016 de hyperlooptube. Foto: Flickr/Kevin Krejci.

De gemeenteraad van Rotterdam heeft een motie aangenomen om te onderzoeken wat er nodig is om de hyperloop aan te sluiten op het Rotterdamse openbaar vervoer. Volt, VDD, GroenLinks, Denk en D66 willen weten wat nodig is om ruimte te reserveren voor een pilotroute van de hyperloop.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

1 reactie op “Gemeente Rotterdam wil ruimte reserveren voor hyperloop”

asierts|18.04.23|13:13

Curieus dat ruimtereserveringen voor gewone-mensen-rail door deze en de meeste andere politieke partijen nog nooit zijn geagendeerd.

Sterker nog: die zijn bij de overgang van SVV-II naar het huidige RO-beleid allemaal verdwenen. Zelfs die voor de Zuiderzeelijn. Overal wordt cruciale uitbreidingsruimte afgestoten en/of beklemmend volgebouwd. Bij Groningen is er onlangs een nieuw & redelijkerwijs onverplaatsbaar hoogspanningscomplex vol op het ZuiderLelytrace gebouwd.
En maar praatjes maken…

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Gemeente Rotterdam wil ruimte reserveren voor hyperloop | OVPro.nl
Hardt Hyperloop

Gemeente Rotterdam wil ruimte reserveren voor hyperloop

Hyperloop One van Elon Musk presenteerde in 2016 de hyperlooptube. Foto: Flickr/Kevin Krejci.

De gemeenteraad van Rotterdam heeft een motie aangenomen om te onderzoeken wat er nodig is om de hyperloop aan te sluiten op het Rotterdamse openbaar vervoer. Volt, VDD, GroenLinks, Denk en D66 willen weten wat nodig is om ruimte te reserveren voor een pilotroute van de hyperloop.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

1 reactie op “Gemeente Rotterdam wil ruimte reserveren voor hyperloop”

asierts|18.04.23|13:13

Curieus dat ruimtereserveringen voor gewone-mensen-rail door deze en de meeste andere politieke partijen nog nooit zijn geagendeerd.

Sterker nog: die zijn bij de overgang van SVV-II naar het huidige RO-beleid allemaal verdwenen. Zelfs die voor de Zuiderzeelijn. Overal wordt cruciale uitbreidingsruimte afgestoten en/of beklemmend volgebouwd. Bij Groningen is er onlangs een nieuw & redelijkerwijs onverplaatsbaar hoogspanningscomplex vol op het ZuiderLelytrace gebouwd.
En maar praatjes maken…

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.