‘Vast OV-abonnement door thuiswerken minder aantrekkelijk’

Het is in een 1,5 meter-samenleving zeer goed denkbaar dat medewerkers meer thuis gaan werken en dus minder woon-werkverkeer afleggen. Dit terwijl veel werknemers nu nog reizen op een vast OV-abonnement of een vaste reiskostenvergoeding ontvangen voor hun dagelijkse rit. Welke gevolgen heeft de nieuwe situatie op OV-abonnementen en de vaste kilometervergoeding?

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Inge Jacobs

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

‘Vast OV-abonnement door thuiswerken minder aantrekkelijk’ | OVPro.nl

‘Vast OV-abonnement door thuiswerken minder aantrekkelijk’

Het is in een 1,5 meter-samenleving zeer goed denkbaar dat medewerkers meer thuis gaan werken en dus minder woon-werkverkeer afleggen. Dit terwijl veel werknemers nu nog reizen op een vast OV-abonnement of een vaste reiskostenvergoeding ontvangen voor hun dagelijkse rit. Welke gevolgen heeft de nieuwe situatie op OV-abonnementen en de vaste kilometervergoeding?

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Inge Jacobs

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.