Connexxion bus Hoeksche Waard. Foto: Gemeente Hoeksche Waard
Schiphol

Weer twee nieuwe OV-regio’s waar reizigers kunnen inchecken met betaalpas

Reiziger stapt in Connexxion bus. Foto: Gemeente Hoeksche Waard

Reizigers kunnen vanaf nu in twee nieuwe OV-regio’s in- en uitchecken met een contactloze betaalpas of creditcard – en ook op hun mobiel. Connexxion introduceert deze nieuwe manier van betalen in al haar bussen in de regio’s Amstelland-Meerlanden (inclusief Schiphol) en Haarlem-IJmond. 

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Weer twee nieuwe OV-regio’s waar reizigers kunnen inchecken met betaalpas | OVPro.nl
Connexxion bus Hoeksche Waard. Foto: Gemeente Hoeksche Waard
Schiphol

Weer twee nieuwe OV-regio’s waar reizigers kunnen inchecken met betaalpas

Foto: Bus in Hoeksche Waard. Foto ter illustratie. Foto: Gemeente Hoeksche Waard

Reizigers kunnen vanaf nu in twee nieuwe OV-regio’s in- en uitchecken met een contactloze betaalpas of creditcard – en ook op hun mobiel. Connexxion introduceert deze nieuwe manier van betalen in al haar bussen in de regio’s Amstelland-Meerlanden (inclusief Schiphol) en Haarlem-IJmond. 

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.