boetes verleden tijd

Reisproduct stopt in de toekomst automatisch als student niet meer studeert

OV-poortjes Utrecht Centraal. Foto: NS

Met de introductie van OVPay wordt het reisproduct automatisch stopgezet als een student stopt met studeren. Dat blijkt een nota van de minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap Robbert Dijkgraaf. De torenhoge boetes die studenten elk jaar betalen lijken daarmee verleden tijd. 

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Reisproduct stopt in de toekomst automatisch als student niet meer studeert | OVPro.nl
boetes verleden tijd

Reisproduct stopt in de toekomst automatisch als student niet meer studeert

OV-poortjes Utrecht Centraal. Foto: NS

Met de introductie van OVPay wordt het reisproduct automatisch stopgezet als een student stopt met studeren. Dat blijkt een nota van de minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap Robbert Dijkgraaf. De torenhoge boetes die studenten elk jaar betalen lijken daarmee verleden tijd. 

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.