Reiziger betaalt meer bij het inchecken.
Inflatie

Kaartjes HTM worden volgend jaar fors duurder

Reiziger betaalt meer bij het inchecken. Foto: ProMedia

De bus pakken in Den Haag kost volgend jaar fors meer geld. De Haagse vervoerder verhoogt de tarieven voor al het openbaar vervoer met 7,24 procent. De stijging verklaart HTM door onder meer de consumentenprijsindex, de stijgende brandstofprijs en de loonkosten.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

1 reactie op “Kaartjes HTM worden volgend jaar fors duurder”

asierts|13.10.22|18:12

Dit is het juiste moment om de BTW op OV/spoor naar nul procent te verlagen. Verder zou voor OV/spoor de energiebelasting naar nul moeten. Dat scheelt zinloos geld rondpompen (extra exploitatiesubsidies)

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Kaartjes HTM worden volgend jaar fors duurder | OVPro.nl
Reiziger betaalt meer bij het inchecken.
Inflatie

Kaartjes HTM worden volgend jaar fors duurder

Reiziger betaalt meer bij het inchecken. Foto: ProMedia

De bus pakken in Den Haag kost volgend jaar fors meer geld. De Haagse vervoerder verhoogt de tarieven voor al het openbaar vervoer met 7,24 procent. De stijging verklaart HTM door onder meer de consumentenprijsindex, de stijgende brandstofprijs en de loonkosten.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

1 reactie op “Kaartjes HTM worden volgend jaar fors duurder”

asierts|13.10.22|18:12

Dit is het juiste moment om de BTW op OV/spoor naar nul procent te verlagen. Verder zou voor OV/spoor de energiebelasting naar nul moeten. Dat scheelt zinloos geld rondpompen (extra exploitatiesubsidies)

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.