90 Dagen cel voor mishandelen buschauffeur

Voor het mishandelen van een buschauffeur in Erm (Drenthe) en het stuk trappen van een ruit van een politiewagen is een 21-jarige man uit Veenoord veroordeeld tot 90 dagen celstraf. De helft daarvan is voorwaardelijk.

De man werd samen met een 17-jarige man uit Oosterhesselen in november in Erm aangehouden, omdat hun vervoersbewijzen niet klopten.Toen de chauffeur daar iets van zei werd de oudste van het stel woedend. Hij bespuugde de chauffeur en stompte hem. De man uit Oosterhesselen komt op een later tijdstip voor de rechter.

Auteur: Redactie

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

90 Dagen cel voor mishandelen buschauffeur | OVPro.nl

90 Dagen cel voor mishandelen buschauffeur

Voor het mishandelen van een buschauffeur in Erm (Drenthe) en het stuk trappen van een ruit van een politiewagen is een 21-jarige man uit Veenoord veroordeeld tot 90 dagen celstraf. De helft daarvan is voorwaardelijk.

De man werd samen met een 17-jarige man uit Oosterhesselen in november in Erm aangehouden, omdat hun vervoersbewijzen niet klopten.Toen de chauffeur daar iets van zei werd de oudste van het stel woedend. Hij bespuugde de chauffeur en stompte hem. De man uit Oosterhesselen komt op een later tijdstip voor de rechter.

Auteur: Redactie

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.