TechniekFabriek, NedTrain, mbo

Award voor allochtone mbo-studenten railtechniek

Allochtone jongeren die een mbo-studie railtechniek doen, maken dit jaar opnieuw kans om in aanmerking te komen voor de ECHO MBO-Rail Techniek Award. Expertisecentrum ECHO reikt de prijs in samenwerking met NedTrain, RET en HTM uit. Met de award wordt er aandacht gevraagd voor getalenteerde allochtone mbo’ers railtechniek. De winnaar wordt op 10 april bekendgemaakt tijdens de uitreiking van de ECHO Award 2013 in Den Haag.

Persoonlijke ontwikkeling

De MBO-Rail Techniek Award is een stimuleringsprijs en bestaat uit een budget van 1000 euro. Dat geld mag worden besteed aan persoonlijke ontwikkeling onder begeleiding van de ECHO Foundation.

De prijs richt zich op leerlingen van niet-westerse afkomst in mbo 1, 2 of 3 Rail Techniek die in staat zijn anderen enthousiast te maken en een rolmodel zijn. ROC’s kunnen maximaal drie studenten voordragen.

Technisch tekort

ECHO stelt dat vanwege een groot tekort aan technici in Nederland het noodzakelijk is om te investeren in technisch talent in het middelbaar beroepsonderwijs.

ECHO is een landelijk expertisecentrum dat werkt aan de implementatie en uitvoering van diversiteitsbeleid van onderwijsinstellingen, overheidsinstanties en bedrijven door training, advies en projectmanagement.

Onderwerpen: , ,

Auteur: Bart Pals

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Award voor allochtone mbo-studenten railtechniek | OVPro.nl
TechniekFabriek, NedTrain, mbo

Award voor allochtone mbo-studenten railtechniek

Allochtone jongeren die een mbo-studie railtechniek doen, maken dit jaar opnieuw kans om in aanmerking te komen voor de ECHO MBO-Rail Techniek Award. Expertisecentrum ECHO reikt de prijs in samenwerking met NedTrain, RET en HTM uit. Met de award wordt er aandacht gevraagd voor getalenteerde allochtone mbo’ers railtechniek. De winnaar wordt op 10 april bekendgemaakt tijdens de uitreiking van de ECHO Award 2013 in Den Haag.

Persoonlijke ontwikkeling

De MBO-Rail Techniek Award is een stimuleringsprijs en bestaat uit een budget van 1000 euro. Dat geld mag worden besteed aan persoonlijke ontwikkeling onder begeleiding van de ECHO Foundation.

De prijs richt zich op leerlingen van niet-westerse afkomst in mbo 1, 2 of 3 Rail Techniek die in staat zijn anderen enthousiast te maken en een rolmodel zijn. ROC’s kunnen maximaal drie studenten voordragen.

Technisch tekort

ECHO stelt dat vanwege een groot tekort aan technici in Nederland het noodzakelijk is om te investeren in technisch talent in het middelbaar beroepsonderwijs.

ECHO is een landelijk expertisecentrum dat werkt aan de implementatie en uitvoering van diversiteitsbeleid van onderwijsinstellingen, overheidsinstanties en bedrijven door training, advies en projectmanagement.

Onderwerpen: , ,

Auteur: Bart Pals

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.