buschauffeur

Randstad houdt open dag voor buschauffeurs

buschauffeur

Uitzendbureau Randstad Transport organiseert op zaterdag 23 februari een open dag voor buschauffeurs in de vestiging op Schiphol. “Deze chauffeurs moeten begin april al aan de slag kunnen”, zegt manager Ingrid Poorthuis van Randstad.

“Tijdens deze open dag is er dit keer geen aandacht voor het opleiden van medewerkers, maar voor het direct aanstellen van buschauffeurs. In principe zouden ze voor 32 uur aan de slag moeten gaan, maar als ze minder willen werken kan dat ook”, legt Poorthuis uit.

Vacatures

Het uitzendbureau houdt door het hele land informatiebijeenkomsten om nieuwe chauffeurs te werven. Dit keer gebeurt dat op de vestiging op Schiphol. Randstad heeft op het moment vacatures open staan in Uithoorn, Schiphol en Haarlem.

De open dag is van 10.00 tot 14.00 uur op de vestiging in Driepoort 2 op Schiphol. Buschauffeurs met rijbewijs D en Vakbekwaamheid worden van harte uitgenodigd om langs te komen. Chauffeurs die langs willen komen kunnen zich aanmelden via e-mailadres monique.den.hartog@nl.randstad.com.

Randstad Transport levert al ruim twintig jaar buschauffeurs aan vervoersbedrijven als Connexxion, GVB, Veolia en Arriva.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve jaaraanbieding: € 7,50 i.p.v. € 10,50. 

Bekijk de aanbieding

Auteur: Bart Pals

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.