NS, trein

Man mishandelt treinconductrice en buschauffeur

NS, trein

Een 44-jarige man zonder vaste verblijfplaats is maandagavond in Brummen aangehouden vanwege de mishandeling van een treinconductrice en een chauffeur van een buurtbus. De conductrice had hem in de trein op het station in Brummen aangesproken op zijn gedrag. Hij viel passagiers lastig en op een bepaald moment gooide hij de conductrice op de grond.

Toen dat gebeurde werd de politie ingeschakeld. De conductrice probeerde de man op het station in Brummen nog tegen te houden. De man wist weg te komen en stapte op een gereedstaande buurtbus af en eiste van de chauffeur dat hij meteen wegreed.

Toen de chauffeur dit weigerde, werd de man gewelddadig en duwde de chauffeur via de bestuurdersdeur naar buiten. Hij wist de bus nog te starten, maar de chauffeur kon voorkomen dat de man met de bus wegreed. De chauffeur raakte gewond door het geweld dat de man gebruikte.

Aanhouding

Omstanders grepen in, waarna de man ervandoor ging richting het industrieterrein. Daar kon de politie hem aanhouden.

Auteur: Marieke van Gompel

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Man mishandelt treinconductrice en buschauffeur | OVPro.nl
NS, trein

Man mishandelt treinconductrice en buschauffeur

Een 44-jarige man zonder vaste verblijfplaats is maandagavond in Brummen aangehouden vanwege de mishandeling van een treinconductrice en een chauffeur van een buurtbus. De conductrice had hem in de trein op het station in Brummen aangesproken op zijn gedrag. Hij viel passagiers lastig en op een bepaald moment gooide hij de conductrice op de grond.

Toen dat gebeurde werd de politie ingeschakeld. De conductrice probeerde de man op het station in Brummen nog tegen te houden. De man wist weg te komen en stapte op een gereedstaande buurtbus af en eiste van de chauffeur dat hij meteen wegreed.

Toen de chauffeur dit weigerde, werd de man gewelddadig en duwde de chauffeur via de bestuurdersdeur naar buiten. Hij wist de bus nog te starten, maar de chauffeur kon voorkomen dat de man met de bus wegreed. De chauffeur raakte gewond door het geweld dat de man gebruikte.

Aanhouding

Omstanders grepen in, waarna de man ervandoor ging richting het industrieterrein. Daar kon de politie hem aanhouden.

Auteur: Marieke van Gompel

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.