Stefan de Konink, Nationale OV-prijs

Railforum reikt opnieuw Blije Reizigers Prijs uit

Stefan de Konink, Nationale OV-prijs

Railforum reikt ook dit jaar de Blije Reizigers Prijs uit aan de bedenker van een spraakmakende verbetering in het OV. De prijs is voor verbeteringen die in 2014 doorgevoerd zijn en het reizen met het openbaar vervoer plezieriger maken. De jury kijkt daarbij of de verbetering kan worden ‘opgeschaald’ en hoeveel reizigers er profijt van hebben.

Vorig jaar won voorzitter Stefan de Konink van Stichting OpenGeo de prijs. De Konink is digitale pionier, voorvechter van open data en verantwoordelijk voor diverse reisinformatie-apps. De aanmoedigingsprijs ging naar het Reizen op Rekening, waarin al vervolgstappen zijn gezet. Arriva kreeg een eervolle vermelding voor de dienstverlening op de Vechtdallijn. Met deze dienstverlening scoorde de vervoerder afgelopen jaar hoog in de OV-Klantenbarometer.

Inzending

De verbeteringen voor het OV kunnen worden ingediend via info@railforum.nl. Aanmelden kan tot midden september waarna de jury een lijst maakt van zo’n twaalf beste verbeteringen. Deze worden op de website van Railforum gepubliceerd. De jury kiest daaruit drie genomineerden die begin oktober bekend worden gemaakt.

De genomineerden presenteren hun verbetering op 6 november tijdens het jaarcongres van Railforum. Railforum reikt op die dag zowel de jury- als de publieksprijs uit.

De jury onder leiding van voorzitter Ton Kaper van Railforum:

Joep ten Brink
Evelien Fleskens
Mark van Hagen
Ronald Haverman
Jan Koning
Hildebrand van Kuyeren
Marc Maartens
Rikus Spithorst
Ineke van der Werf
Roos Zevenboom

Lees ook:

Auteur: Marieke van Gompel

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Railforum reikt opnieuw Blije Reizigers Prijs uit | OVPro.nl
Stefan de Konink, Nationale OV-prijs

Railforum reikt opnieuw Blije Reizigers Prijs uit

Railforum reikt ook dit jaar de Blije Reizigers Prijs uit aan de bedenker van een spraakmakende verbetering in het OV. De prijs is voor verbeteringen die in 2014 doorgevoerd zijn en het reizen met het openbaar vervoer plezieriger maken. De jury kijkt daarbij of de verbetering kan worden ‘opgeschaald’ en hoeveel reizigers er profijt van hebben.

Vorig jaar won voorzitter Stefan de Konink van Stichting OpenGeo de prijs. De Konink is digitale pionier, voorvechter van open data en verantwoordelijk voor diverse reisinformatie-apps. De aanmoedigingsprijs ging naar het Reizen op Rekening, waarin al vervolgstappen zijn gezet. Arriva kreeg een eervolle vermelding voor de dienstverlening op de Vechtdallijn. Met deze dienstverlening scoorde de vervoerder afgelopen jaar hoog in de OV-Klantenbarometer.

Inzending

De verbeteringen voor het OV kunnen worden ingediend via info@railforum.nl. Aanmelden kan tot midden september waarna de jury een lijst maakt van zo’n twaalf beste verbeteringen. Deze worden op de website van Railforum gepubliceerd. De jury kiest daaruit drie genomineerden die begin oktober bekend worden gemaakt.

De genomineerden presenteren hun verbetering op 6 november tijdens het jaarcongres van Railforum. Railforum reikt op die dag zowel de jury- als de publieksprijs uit.

De jury onder leiding van voorzitter Ton Kaper van Railforum:

Joep ten Brink
Evelien Fleskens
Mark van Hagen
Ronald Haverman
Jan Koning
Hildebrand van Kuyeren
Marc Maartens
Rikus Spithorst
Ineke van der Werf
Roos Zevenboom

Lees ook:

Auteur: Marieke van Gompel

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.