Railforum opnieuw op zoek naar Stagebegeleider van het Jaar

Railforum Stagebegeleider van het jaar 2016

Railforum heeft maandag voor de derde keer de verkiezing Stage- en Praktijkbegeleider van het Jaar 2017 gelanceerd. Met deze verkiezing wil Railforum goede stagebegeleiders in het zonnetje zetten en een signaal afgeven naar al haar leden om meer stageplekken aan te bieden, zodat meer jonge mensen kennis kunnen maken met de rail- en OV-sector.

Het is dus de derde keer dat Railforum de titel Stagebegeleider van het Jaar zal uitreiken en de tweede keer dat een Praktijkbegeleider van het jaar wordt verkozen. Stagiaires en collega’s van goede begeleiders kunnen stagebegeleiders uit het studiejaar 2015-2016 nomineren tot 22 mei 2017 via de website http://www.railforum.nl/SvhJ2017/. De uitreiking is dit jaar op 22 juni.

Nominatie

Vorig jaar werden 30 begeleiders genomineerd voor hun inzet om jonge mensen te begeleiden en te voor de railsector. Hierna beoordeelden vier juryleden de nominaties en wezen een winnaar aan. Net zoals een jaar eerder wordt er zowel een prijs voor stagebegeleiders bij bedrijven als voor studiebegeleiders bij de onderwijsinstellingen uitgereikt.

Railforum vindt het belangrijk om stagebegeleiders in het zonnetje te zetten, omdat stagiairs de sleutel zijn voor de toekomst van het spoor en OV. “Collega’s die zich met hart en ziel zo inzetten voor stagiairs én voor de sector verdienen het om in het zonnetje te worden gezet”, aldus het kennisplatform voor de brede rail- en OV-sector.

Winnaars

In 2016 wonnen Bob Huisman van NedTrain en Patrick Pool van HTM de titels. Huisman kreeg na de verkiezing bij NedTrain de vraag of hij beginnende stagebegeleiders wilde adviseren en Pool stond wekenlang op alle schermen bij HTM en mocht een interview geven aan de Haagse krant. Een jaar eerder ging de titel naar Bob Bohlander van NS.

Auteur: Inge Jacobs

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Railforum opnieuw op zoek naar Stagebegeleider van het Jaar | OVPro.nl

Railforum opnieuw op zoek naar Stagebegeleider van het Jaar

Railforum Stagebegeleider van het jaar 2016

Railforum heeft maandag voor de derde keer de verkiezing Stage- en Praktijkbegeleider van het Jaar 2017 gelanceerd. Met deze verkiezing wil Railforum goede stagebegeleiders in het zonnetje zetten en een signaal afgeven naar al haar leden om meer stageplekken aan te bieden, zodat meer jonge mensen kennis kunnen maken met de rail- en OV-sector.

Het is dus de derde keer dat Railforum de titel Stagebegeleider van het Jaar zal uitreiken en de tweede keer dat een Praktijkbegeleider van het jaar wordt verkozen. Stagiaires en collega’s van goede begeleiders kunnen stagebegeleiders uit het studiejaar 2015-2016 nomineren tot 22 mei 2017 via de website http://www.railforum.nl/SvhJ2017/. De uitreiking is dit jaar op 22 juni.

Nominatie

Vorig jaar werden 30 begeleiders genomineerd voor hun inzet om jonge mensen te begeleiden en te voor de railsector. Hierna beoordeelden vier juryleden de nominaties en wezen een winnaar aan. Net zoals een jaar eerder wordt er zowel een prijs voor stagebegeleiders bij bedrijven als voor studiebegeleiders bij de onderwijsinstellingen uitgereikt.

Railforum vindt het belangrijk om stagebegeleiders in het zonnetje te zetten, omdat stagiairs de sleutel zijn voor de toekomst van het spoor en OV. “Collega’s die zich met hart en ziel zo inzetten voor stagiairs én voor de sector verdienen het om in het zonnetje te worden gezet”, aldus het kennisplatform voor de brede rail- en OV-sector.

Winnaars

In 2016 wonnen Bob Huisman van NedTrain en Patrick Pool van HTM de titels. Huisman kreeg na de verkiezing bij NedTrain de vraag of hij beginnende stagebegeleiders wilde adviseren en Pool stond wekenlang op alle schermen bij HTM en mocht een interview geven aan de Haagse krant. Een jaar eerder ging de titel naar Bob Bohlander van NS.

Auteur: Inge Jacobs

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.