Hoofdkantoor Transdev Nederland is verhuisd

Transdev Nederland heeft het oude kantoor op het Laapersveld ingeruild voor een nieuw pand aan het stationsplein in Hilversum. Daarmee bevindt het kantoor zich nu dichtbij een OV-knooppunt waar de bussen en treinen bij elkaar komen en dus veel reizigers zijn. “Zo zit Transdev dichtbij waar het allemaal om draait; het vervoeren van reizigers’, aldus de vervoerder.

Omdat het nieuwe kantoor zich dichtbij een druk OV-kruispunt bevindt, is het ook beter toegankelijk voor zowel de medewerkers als bezoekers. Het nieuwe adres van het kantoor van Transdev Nederland is nu Stationsplein 13 in Hilversum.

Flexwerken

Het nieuwe kantoor is niet alleen moderner, maar speelt ook in op een verandering in de manier van werken. De afdelingen worden minder gescheiden, nu de vaste plekken zijn gewisseld naar open werkruimtes en door te flexwerken. “Deze open ruimtes nodigen uit tot betere communicatie en zorgen ervoor dat er tussen de verschillende afdelingen meer interactie ontstaat”, aldus Transdev. Daarnaast zijn er speciale ruimtes voor een kort overleg en een aantal afgesloten werkplekken om te werken in stilte.

In totaal beslaat het nieuwe kantoor de begane grond en vier verdiepingen. De ingang van het nieuwe kantoor is gelegen direct naast het busstation van Hilversum en daarom is de begane grond ook ingericht als chauffeursruimte, met een pauzeruimte voor de chauffeurs die is voorzien van alle nodige faciliteiten. Door een verbouwing voorafgaand aan de verhuizing, heeft het nieuwe kantoor een Transdev-uitstraling gekregen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Inge Jacobs

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.