Drietal aangehouden voor mishandeling buschauffeur

Foto: Thom

De politie heeft dinsdagmiddag twee vrouwen en een man aangehouden voor de mishandeling van een buschauffeur. De buschauffeur werd aangevallen na een ruzie in de buurt van station Roosendaal, waarbij hij werd geschopt en geslagen. De politie hield daarop het drietal aan.

In de buurt van het Roosendaal station ontstond aan het begin van de avond ruzie tussen enkele mensen en de buschauffeur. Dit escaleerde in een gewelddadige situatie. Door ingrijpen van voorbijgangers kon het conflict worden beëindigd, meldt de politie.

Daders

De geweldplegers zijn een 21-jarige vrouw uit Bergen op Zoom, een 24-jarige vrouw uit Dinteloord en een man van 29 uit Roosendaal. Zij zijn opgepakt en voor onderzoek en verhoor naar een politiecellencomplex gebracht. De politie doet nog onderzoek naar de zaak. De buschauffeur heeft aangifte gedaan van openlijke geweldpleging.

Tweet politie mishandeling buschauffeur

Auteur: Inge Jacobs

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Drietal aangehouden voor mishandeling buschauffeur | OVPro.nl

Drietal aangehouden voor mishandeling buschauffeur

Politiewagen. Foto: ProMedia.

De politie heeft dinsdagmiddag twee vrouwen en een man aangehouden voor de mishandeling van een buschauffeur. De buschauffeur werd aangevallen na een ruzie in de buurt van station Roosendaal, waarbij hij werd geschopt en geslagen. De politie hield daarop het drietal aan.

In de buurt van het Roosendaal station ontstond aan het begin van de avond ruzie tussen enkele mensen en de buschauffeur. Dit escaleerde in een gewelddadige situatie. Door ingrijpen van voorbijgangers kon het conflict worden beëindigd, meldt de politie.

Daders

De geweldplegers zijn een 21-jarige vrouw uit Bergen op Zoom, een 24-jarige vrouw uit Dinteloord en een man van 29 uit Roosendaal. Zij zijn opgepakt en voor onderzoek en verhoor naar een politiecellencomplex gebracht. De politie doet nog onderzoek naar de zaak. De buschauffeur heeft aangifte gedaan van openlijke geweldpleging.

Tweet politie mishandeling buschauffeur

Auteur: Inge Jacobs

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.