15-jarige zwaargewond na ongeval lijnbus

Politiewagen. Foto: ProMedia.

Een 15-jarige jongen uit Haarlem is ernstig gewond geraakt nadat hij woensdagavond werd geschept door een lijnbus. De buschauffeur uit Tilburg is door de politie aangehouden en de VOA (Verkeersongevallenanalyse) doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

De botsing vond plaats op een kruispunt tussen de Zeeweg en de minister van Houtenlaan in IJmuiden. De bus reed op de busbaan in de richting van Santpoort-Noord en heeft de jongen geschept, die op dat moment wilde oversteken. Het is nog niet bekend hoe dit ongeval heeft kunnen plaatsvinden.

Ziekenhuis

Door de botsing kwam de fiets onder de bus terecht, terwijl het slachtoffer zelf enkele meters verderop op het asfalt terecht kwam. Hij is naar het ziekenhuis gebracht. Door het ongeval werd het vervoer in beide richtingen gestremd. Een lijnbus in de andere richting stond namelijk ook tijdelijk stil en de politie deed onderzoek, waardoor verkeer tijdelijk de Zeeweg niet kon passeren.

Auteur: Inge Jacobs

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

15-jarige zwaargewond na ongeval lijnbus | OVPro.nl

15-jarige zwaargewond na ongeval lijnbus

Politiewagen. Foto: ProMedia.

Een 15-jarige jongen uit Haarlem is ernstig gewond geraakt nadat hij woensdagavond werd geschept door een lijnbus. De buschauffeur uit Tilburg is door de politie aangehouden en de VOA (Verkeersongevallenanalyse) doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

De botsing vond plaats op een kruispunt tussen de Zeeweg en de minister van Houtenlaan in IJmuiden. De bus reed op de busbaan in de richting van Santpoort-Noord en heeft de jongen geschept, die op dat moment wilde oversteken. Het is nog niet bekend hoe dit ongeval heeft kunnen plaatsvinden.

Ziekenhuis

Door de botsing kwam de fiets onder de bus terecht, terwijl het slachtoffer zelf enkele meters verderop op het asfalt terecht kwam. Hij is naar het ziekenhuis gebracht. Door het ongeval werd het vervoer in beide richtingen gestremd. Een lijnbus in de andere richting stond namelijk ook tijdelijk stil en de politie deed onderzoek, waardoor verkeer tijdelijk de Zeeweg niet kon passeren.

Auteur: Inge Jacobs

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.