Registratie voor OV Expo 2020 geopend

OV Expo 2020 mag doorgaan en de registratie is daarvoor nu geopend. De vakbeurs en het bijbehorende congres vinden plaats op donderdag 8 oktober in Expo Houten en vormen dan dé ontmoetingsplek, marktplaats en het kenniscentrum voor professionals in het openbaar vervoer en de touringcarsector.

Met inachtneming van de coronaregels, faciliteren Promedia en OVPro.nl op deze beurs nieuwe ontmoetingen, de broodnodige uitwisseling van informatie en de tentoonstelling van innovaties in de OV-sector.

Gezondheid

Deze expo is de opvolger van de tweejaarlijkse Nederlandse OV-beurs BusVision en de evenementen vinden gelijktijdig plaats met de beurs Taxi Expo. Het evenement wordt georganiseerd door ProMedia, de uitgever van vakblad OVPro. De vakbeurs is dit jaar één dag en er worden verscheidene maatregelen genomen om de veiligheid en gezondheid van de bezoekers en de exposanten te garanderen

Zo dienen alle bezoekers tijdens het aanmelden te kiezen voor één van de twee tijdslots, zodat er niet te veel mensen tegelijk op de beursvloer zijn. Met eenrichtingsverkeer, bredere gangpanden, hygiënemaatregelen en ‘walk & talk’-zones wordt een veilige beursdag mogelijk gemaakt. Aanmelden voor gratis deelname aan de beurs kan via de registratiepagina.

Congres BusVision

Parallel aan de beurs vindt ook het OV Expo Congres plaats. Omdat er maar beperkt ruimte is voor deelnemers is besloten het congres in tweeën te splitsen en ook twee thema’s te kiezen, namelijk ‘het terugwinnen van de reiziger na corona’ en ‘kansen voor maatwerk in het OV’. Bovendien worden beide congresdelen gestart met een netwerkmoment, zodat de deelnemers de tijd hebben om bij te praten. Een deelname aan het congres kost voor vervoerders en overheden een bedrag van 199 euro. Toeleveranciers en consultants betalen 299 euro. Ook is het mogelijk om het congres online te volgen. Daarvoor kunt u zich later inschrijven.

De komende tijd zal het aantal exposanten nog fors worden uitgebreid. Aanmelden kan via de registratiepagina op www.ov-expo.nl. Op die site brengen we ook regelmatig updates over exposanten, workshops en het congres.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve jaaraanbieding: € 7,50 i.p.v. € 10,50. 

Bekijk de aanbieding

Auteur: Inge Jacobs

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.