Rotterdam CS, Delftse Poort. Foto: Jan Kok/Boomerang

Nieuwe redacteur voor OVPro.nl

Rotterdam CS, Delftse Poort. Foto: Jan Kok/Boomerang (onbeperkt gebruik)

Dylan Metselaar is op maandag 3 augustus aan de slag gegaan als redacteur van OVPro.nl. Hij volgt daarmee Inge Jacobs op, die binnen uitgeverij ProMedia de titel VerkeersNet.nl voor haar rekening gaat nemen.

“Vanwege mijn groeiende passie voor journalistiek heb ik de universitaire bachelor Rechtsgeleerdheid aan de Universiteit Leiden in 2017 vervolgd met een master Media en Journalistiek aan de Erasmus Universiteit”, vertelt Dylan. “Direct na mijn afstuderen begon ik als journalist bij NRC Media. In de ruim twee jaar dat ik hier werkzaam was, schreef ik onder meer achtergrondverhalen met extra aandacht voor datajournalistiek. Afgelopen jaar was ik daarnaast werkzaam bij de online nieuwsredactie van NRC.”

Personenvervoer & Verkeer

Met de komst van Dylan komt er na bijna vijf jaar een einde aan het redacteurschap van Inge Jacobs bij OVPro. Zij blijft echter wel werkzaam binnen het team Personenvervoer & Verkeer van uitgeverij ProMedia in Rotterdam. Vanaf nu is Inge werkzaam als redacteur van VerkeersNet.nl, het online vakblad voor de mobiliteitsprofessional en organisator van onder meer het MaaS Congres.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve jaaraanbieding: € 7,50 i.p.v. € 10,50. 

Bekijk de aanbieding

Onderwerpen: , ,

Auteur: Vincent Krabbendam

1 reactie op “Nieuwe redacteur voor OVPro.nl”

John Smeur|01.10.20|11:58

Hoop dat ik in goed, redactioneel, gezelschap ben.
Waar ik mij in heb vastgebeten betreft de schamele
wijze waarop ons Kabinet de OV verordening van de EU
heeft geimplementeerd. Busvervoer is compleet gedelegeerd
aan de Provincies. En zijn die daar blij mee? Bel eens
met een Gedeputeerde met de vraag hoe en door wie er
toezicht wordt uitgeoefend op de veiligheid van
busvervoer in Nederland. U zult schrikken.
Meer weten over mijn onderzoek? john.smeur@gmail.com

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.