Studio ProMedia in Rotterdam

Kijk live mee met de presentatie van het Nationaal Zakelijke Mobiliteitsonderzoek

Foto ProMedia

Wat is de invloed van corona op onze mobiliteit? Hoe kijken onder meer OV-bedrijven aan tegen het veranderende reisgedrag? Het Nationaal Zakelijke Mobiliteitsonderzoek geeft antwoord op deze vragen en inzicht en duiding in een markt die op drift lijkt te zijn geraakt. Vanmiddag presenteert Eric Vousten van VMS | Insight de eerste resultaten van het onderzoek. De presentatie van 12.00 tot 13.30 uur is online gratis bij te wonen.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Dylan Metselaar

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Kijk live mee met de presentatie van het Nationaal Zakelijke Mobiliteitsonderzoek | OVPro.nl
Studio ProMedia in Rotterdam

Kijk live mee met de presentatie van het Nationaal Zakelijke Mobiliteitsonderzoek

Foto ProMedia

Wat is de invloed van corona op onze mobiliteit? Hoe kijken onder meer OV-bedrijven aan tegen het veranderende reisgedrag? Het Nationaal Zakelijke Mobiliteitsonderzoek geeft antwoord op deze vragen en inzicht en duiding in een markt die op drift lijkt te zijn geraakt. Vanmiddag presenteert Eric Vousten van VMS | Insight de eerste resultaten van het onderzoek. De presentatie van 12.00 tot 13.30 uur is online gratis bij te wonen.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Dylan Metselaar

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.