OV Expo gaat niet door, OV Expo Congres volledig online

OV Expo 2020, dat op de agenda stond voor donderdag 8 oktober, gaat vanwege de aangescherpte coronamaatregelen niet door. De vakbeurs voor het openbaar vervoer wordt doorgeschoven naar mei of juni 2021. Het OV Expo Congres gaat wel door, zij het volledig online.

Tot voor kort had de organisatie het vertrouwen en de hoop dat het evenement door kon gaan, uiteraard in aangepaste vorm om alles veilig en verantwoord te laten verlopen. Maar de laatste tijd loopt het aantal coronabesmettingen in Nederland snel op. Bovendien zijn er nu aangescherpte maatregelen genomen om dat tij te keren. In zo’n situatie is het niet langer verstandig om elkaar als sector te ontmoeten in Houten.

OV Expo Congres online

Het OV Expo Congres gaat wel door op 8 oktober. Dit gebeurt niet meer met een fysieke bijeenkomst, maar als volledig webinar. Vanuit de studio van ProMedia in Rotterdam worden twee thema’s behandeld: het terugwinnen van de OV-reiziger na de coronacrisis en het bereikbaar houden van regio en stadsrand. Inschrijven voor deelname kan tot kort voor het webinar zelf. Deelnemers ontvangen achteraf een terugkijklink.

Verder wordt gekeken naar mogelijkheden om de workshops die op het programma stonden op een andere manier aan te bieden.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve jaaraanbieding: € 7,50 i.p.v. € 10,50. 

Bekijk de aanbieding

Auteur: Dylan Metselaar

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.