MaaS Congres 2020

Call for Papers: denk mee met het MaaS Congres 2021

De eerste MaaS-pilots zijn inmiddels van start gegaan en veel overheden hebben een vorm van Mobility as a Service in hun toekomstplannen voor mobiliteit opgenomen. Tegelijkertijd liggen er nu veel uitdagingen. Hoe past MaaS bij het nieuwe mobiliteitsgedrag dat door corona ontstaat? Hoe beïnvloedt MaaS de ontwikkeling van steden? Welke drempels bestaan er nog bij de samenwerking? En wat kan worden geleerd van al gestarte pilots?

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Inge Jacobs

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Call for Papers: denk mee met het MaaS Congres 2021 | OVPro.nl
MaaS Congres 2020

Call for Papers: denk mee met het MaaS Congres 2021

De eerste MaaS-pilots zijn inmiddels van start gegaan en veel overheden hebben een vorm van Mobility as a Service in hun toekomstplannen voor mobiliteit opgenomen. Tegelijkertijd liggen er nu veel uitdagingen. Hoe past MaaS bij het nieuwe mobiliteitsgedrag dat door corona ontstaat? Hoe beïnvloedt MaaS de ontwikkeling van steden? Welke drempels bestaan er nog bij de samenwerking? En wat kan worden geleerd van al gestarte pilots?

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Inge Jacobs

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.