Presentatie Nationaal Zakelijke Mobiliteitsonderzoek op 17 februari

Hoe verandert de coronacrisis de zakelijke mobiliteit en wat betekent dit specifiek voor de OV-sector? Op deze vragen wordt op woensdag 17 februari een antwoord gegeven tijdens het gratis AM Driving Business NZMO-event. In een live-uitzending worden vanaf 14.00 uur de conclusies van het Nationaal Zakelijke Mobiliteitsonderzoek gepresenteerd en besproken.

Dit onderzoek is afgelopen jaar uitgevoerd door VMS Insight-onderzoeker Eric Vousten in opdracht van zusterdagblad Automobiel Management, NS, RET, VNA en RDC. De onderzoekers hadden specifiek aandacht voor het effect van de coronacrisis op de weg en in het openbaar vervoer en voerden drie metingen uit: in mei-juni, augustus-september en november.

Belangrijke onderwerpen

Vousten presenteert de onderzoeksresultaten, waarna ze geduid zullen worden door verschillende partijen uit de lease-, automotive- en OV-sector, waaronder RET en NS. Aan bod komen onder meer de volgende onderwerpen:

  • De invloed van corona op de inrichting van zakelijke mobiliteit
  • Het huidige reisgedrag en wat er staat te wachten
  • De samenstelling van het wagenpark en de te verwachten ontwikkeling

De presentatie is op woensdag 17 februari vanaf 14.00 uur online gratis bij te wonen. Aanmelden kan via deze link.

Lees ook: NZMO: vooral treinforens kiest voor thuiswerken of ander vervoer

Auteur: Dylan Metselaar

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.