BusVision 2018

OV Expo ’21 op 16 september in Expo Houten

BusVision 2018

OV Expo ’21 vindt plaats op donderdag 16 september in Expo Houten. Het wordt een actieve netwerkdag voor de openbaar vervoer- en touringcarsector met een vakbeurs, interessante workshops en het OV Congres.

OV Expo ’21 wordt georganiseerd door vakblad OVPro.nl en is de opvolger van het tweejaarlijkse evenement BusVision. Tijdens de vorige editie in 2019 vonden meer dan 500 bezoekers hun weg naar Expo Houten, dat ook dit jaar weer de plek is om volop kennis uit te wisselen en om met elkaar netwerken en discussiëren. OV Expo is onmisbaar voor vervoerders, overheden en toeleveranciers.

Uiteraard houdt het team van OV Expo zich aan de dan geldende maatregelen om een veilige dag voor bezoekers en exposanten te faciliteren.

Netwerken

Op de vakbeurs zullen tientallen exposanten de nieuwste producten, technieken en diensten tonen en demonstreren. Nieuwe modellen bussen kunnen van binnen en buiten worden bekeken en verschillende aandrijfsystemen kunnen met elkaar worden vergeleken. Bovendien worden informatieve workshops verzorgd, waarvoor het programma momenteel wordt uitgewerkt. De eerste exposanten hebben hun deelname al bevestigd.

Tegelijkertijd met de beurs vindt ook het OV Expo ’21 plaats, waarin wordt gekeken naar de toekomst van de OV-sector. Het OV kreeg niet voor niets een belangrijke rol toebedeeld in de verkiezingsprogramma’s. Maar wat moet er gebeuren om dit waar te maken? De sessies en het programma van het congres worden momenteel samengesteld. Houd hiervoor de congrespagina en OVPro.nl in de gaten.

Parallel aan Taxi Expo

Op donderdag 16 september vindt ook Taxi Expo ’21 plaats in Expo Houten. Dat is niet zonder reden. Taxi Expo is gericht op professionals in het kleinschalig personenvervoer en heeft daarmee veel raakvlakken met de OV-sector.

Deelname aan de vakbeurs is gratis voor vervoerders en overheden. Aanmelden is al mogelijk via de registratiepagina.

Auteur: Dylan Metselaar

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.