Kersttram HTM (foto: HTM)

Video: HTM’ers duiken studio in voor kerstlied

Beeld HTM

Zeven medewerkers van stadsvervoerder HTM zijn weer in de studio gedoken voor een nieuw kerstlied. Het alombekende ‘Oh Oh Den Haag’ van Harry Klorkestein werd, net als vorig jaar, omgedoopt tot ‘Ho Ho Den Haag’.

In het lied wordt teruggeblikt op 2021: van de lockdown tot de QR-code, het EK voetbal tot de Olympische Spelen en de terugkeer van reizigers tot coronacijfers “die als een vuurpijl in de nacht weer de lucht in schoten”. Ook de beruchte Bikinilijn wordt aangehaald, die deze maand een vervolg kreeg met een speciale kersttram met wederom woordgrappen én dennengeur.

Stille nacht achter de duinen

“Laten we hopen elkaar te kunnen zien in deze donkere periode. Weet dat er altijd een busje of een tram is die geduldig op je wacht”, is de gezongen boodschap voor reizigers. “Ho ho den Haag, stille nacht achter de duinen. De Schilderswijk, De Lange Poten en het Plein. Ho Ho Den Haag, en ook voor jullie de allerbeste wensen. Ja lieve mensen, ook in ’22 zullen we er zijn.”

Luister en kijk naar het kerstlied van HTM:

Onderwerpen: , , ,

Auteur: Dylan Metselaar

Dylan Metselaar is vaste redacteur voor OVPro.nl.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.