NS-Medewerker onwel geworden en overleden op station Hilversum. Foto: ANP / Hollandse Hoogte / GinoPress
Onwel

Conducteur overleden op station Hilversum na woordenwisseling

NS-Medewerker onwel geworden en overleden op station Hilversum. Foto: ANP / Hollandse Hoogte / GinoPress

Een conducteur is zondagavond overleden op station Hilversum na onenigheid met twee minderjarige treinreizigers die geen kaartje hadden. De man werd na het incident met de zwartrijders onwel, zegt de politie. Twee jongens van 15 en 16 uit Hilversum zijn diezelfde avond aangehouden. De politie onderzoekt of er een verband is tussen het overlijden van de man en het incident.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

1 reactie op “Conducteur overleden op station Hilversum na woordenwisseling”

Mallory Siquiera|21.06.22|15:14

Hou op, de man heeft een hartstilstand gehad en, ookal mogelijk, heeft weinig correlatie met het voorval met deze jongeren.

Onheilverslaggeving op zn best, verdien je kliks door in te spelen op de angst en outrage van mensen. Degene die dit artikel geschreven heeft is een absolute dipshit en ik hoop dat ze op heel wat Lego gaan staan met blowen voelen.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.