schadelijke gevolgen

Treinpersoneel gaat staken ondanks mogelijke rechtszaak NS

Staking FNV voor NS hoofdkantoor. Foto: Sander Koning / ANP / Hollandse Hoogte

Werknemers van NS leggen binnenkort massaal het werk neer nu er definitief geen cao-akkoord is bereikt met de vakbonden, meldt FNV. NS dreigde eerder vandaag naar de rechter te stappen mochten de vakbonden gaan staken omdat dit “zeer schadelijke gevolgen” heeft, onder meer voor reizigers die sterk afhankelijk zijn van vervoer per spoor.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Treinpersoneel gaat staken ondanks mogelijke rechtszaak NS | OVPro.nl
schadelijke gevolgen

Treinpersoneel gaat staken ondanks mogelijke rechtszaak NS

Staking FNV voor NS hoofdkantoor. Foto: Sander Koning / ANP / Hollandse Hoogte

Werknemers van NS leggen binnenkort massaal het werk neer nu er definitief geen cao-akkoord is bereikt met de vakbonden, meldt FNV. NS dreigde eerder vandaag naar de rechter te stappen mochten de vakbonden gaan staken omdat dit “zeer schadelijke gevolgen” heeft, onder meer voor reizigers die sterk afhankelijk zijn van vervoer per spoor.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.