Onacceptabel

Conducteur bespuugd, geslagen en beroofd in Rotterdam

Politiebusje Rotterdam. Foto: André Muller/Pixabay

Een conducteur van NS is vanochtend door twee mannen geslagen, bespuugd en beroofd in de trein vanaf Rotterdam Centraal richting Leeuwarden. De politie heeft tot dusverre één verdachte aangehouden en is nog op zoek naar de andere.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Conducteur bespuugd, geslagen en beroofd in Rotterdam | OVPro.nl
Onacceptabel

Conducteur bespuugd, geslagen en beroofd in Rotterdam

Politiebusje Rotterdam. Foto: André Muller/Pixabay

Een conducteur van NS is vanochtend door twee mannen geslagen, bespuugd en beroofd in de trein vanaf Rotterdam Centraal richting Leeuwarden. De politie heeft tot dusverre één verdachte aangehouden en is nog op zoek naar de andere.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.