slecht visitekaartje

Staatssecretaris Heijnen wil dat NS en vakbonden staking voorkomen

Staatssecretaris Vivianne Heijnen onderweg op het Binnenhof.Foto: ANP/ Koen van Weel

Staatssecretaris Vivianne Heijnen (Infrastructuur en Waterstaat) roept de NS en de vakbonden op om te proberen zo snel mogelijk uit de impasse over een nieuwe cao te komen. Dat laat ze weten in een eerste reactie op de aangekondigde stakingen door het spoorpersoneel. De eerste staking is woensdag gepland in Noord-Nederland.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Staatssecretaris Heijnen wil dat NS en vakbonden staking voorkomen | OVPro.nl
slecht visitekaartje

Staatssecretaris Heijnen wil dat NS en vakbonden staking voorkomen

Staatssecretaris Vivianne Heijnen onderweg op het Binnenhof.Foto: ANP/ Koen van Weel

Staatssecretaris Vivianne Heijnen (Infrastructuur en Waterstaat) roept de NS en de vakbonden op om te proberen zo snel mogelijk uit de impasse over een nieuwe cao te komen. Dat laat ze weten in een eerste reactie op de aangekondigde stakingen door het spoorpersoneel. De eerste staking is woensdag gepland in Noord-Nederland.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.