onduidelijkheid

Station Groningen op enkele reiziger na verlaten door staking

Enkele reiziger op station Groningen Centraal.Foto: ANP / Hollandse Hoogte / Harold Versteeg

Het station van Groningen ligt er woensdagochtend vrijwel verlaten bij. Hier en daar loopt een reiziger. Het gaat hierbij vooral om mensen die met Arriva reizen. Een enkeling blijkt niet op de hoogte van de staking van NS-medewerkers in het noorden van het land, meldt ANP.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.