Excuses

Staking op losse schroeven: NS doet royaal cao-voorstel

Treinen Leiden Centraal rijden niet tijdens staking. Foto: ProMedia/Sander van Vliet

De Nederlandse Spoorwegen hebben dinsdagochtend 6 september een cao-bod gestuurd naar de spoorvakbonden. Het bod voldoet aan veel van de eisen. Daarnaast gaat NS in een brief diep door het stof en zegt ’te laat te hebben gereageerd’ op de krappe arbeidsmarkt. 

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Staking op losse schroeven: NS doet royaal cao-voorstel | OVPro.nl
Excuses

Staking op losse schroeven: NS doet royaal cao-voorstel

Treinen Leiden Centraal rijden niet tijdens staking. Foto: ProMedia/Sander van Vliet

De Nederlandse Spoorwegen hebben dinsdagochtend 6 september een cao-bod gestuurd naar de spoorvakbonden. Het bod voldoet aan veel van de eisen. Daarnaast gaat NS in een brief diep door het stof en zegt ’te laat te hebben gereageerd’ op de krappe arbeidsmarkt. 

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.