drie stakingsdagen

Treinverkeer hele land plat door staking, vakbonden en NS wel in gesprek

Eenzame reizigers tijdens NS-staking op Arnhem Centraal. Foto: ANP/Hollandse Hoogte/ Robin Utrecht

De staking vrijdag 9 september is definitief en legt landelijk het NS-treinverkeer plat. “We zien geen mogelijkheid om op een verantwoorde, betrouwbare en veilige manier een dienstregeling rijden”, meldt NS. De Nederlandse Spoorwegen heeft een cao-voorstel neergelegd bij de vakbonden. De vakbonden gaan met NS het gesprek aan, maar dit staat los van de stakingen.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Treinverkeer hele land plat door staking, vakbonden en NS wel in gesprek | OVPro.nl
drie stakingsdagen

Treinverkeer hele land plat door staking, vakbonden en NS wel in gesprek

Eenzame reizigers tijdens NS-staking op Arnhem Centraal. Foto: ANP/Hollandse Hoogte/ Robin Utrecht

De staking vrijdag 9 september is definitief en legt landelijk het NS-treinverkeer plat. “We zien geen mogelijkheid om op een verantwoorde, betrouwbare en veilige manier een dienstregeling rijden”, meldt NS. De Nederlandse Spoorwegen heeft een cao-voorstel neergelegd bij de vakbonden. De vakbonden gaan met NS het gesprek aan, maar dit staat los van de stakingen.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.