stations rustig

FNV: NS moet ‘hele stevige stappen zetten’ om staking volgende week te voorkomen

Rotterdam Centraal verlaten op vrijdag door NS-staking. Foto: Lotte Pestman

De vakbonden FNV, VVMC en CNV Vakmensen verkennen aankomend weekend het cao-voorstel van de NS. De vakbonden laten weten dat NS nog hele stevige stappen moet zetten willen ze de stakingen van dinsdag en donderdag voorkomen. 

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

FNV: NS moet ‘hele stevige stappen zetten’ om staking volgende week te voorkomen | OVPro.nl
stations rustig

FNV: NS moet ‘hele stevige stappen zetten’ om staking volgende week te voorkomen

Rotterdam Centraal verlaten op vrijdag door NS-staking. Foto: Lotte Pestman

De vakbonden FNV, VVMC en CNV Vakmensen verkennen aankomend weekend het cao-voorstel van de NS. De vakbonden laten weten dat NS nog hele stevige stappen moet zetten willen ze de stakingen van dinsdag en donderdag voorkomen. 

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.