cao-onderhandeling

Vakbond CNV wil eenmalige uitkering voor OV-werknemers

Openbaar vervoer Den Haag ligt plat door staking. Foto: ANP/Ramon van Flymen

CNV Vakmensen wil een forse eenmalige uitkering voor alle ruim 13.000 werknemers in het openbaar vervoer, om het verlies van de koopkracht enigszins te verzachten. De leden van CNV Vakmensen hebben op 12 maart ingestemd met een eindbod voor een eenjarige cao, maar willen nu toch een extra uitkering.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Vakbond CNV wil eenmalige uitkering voor OV-werknemers | OVPro.nl
cao-onderhandeling

Vakbond CNV wil eenmalige uitkering voor OV-werknemers

Openbaar vervoer Den Haag ligt plat door staking. Foto: ANP/Ramon van Flymen

CNV Vakmensen wil een forse eenmalige uitkering voor alle ruim 13.000 werknemers in het openbaar vervoer, om het verlies van de koopkracht enigszins te verzachten. De leden van CNV Vakmensen hebben op 12 maart ingestemd met een eindbod voor een eenjarige cao, maar willen nu toch een extra uitkering.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.