Klanttevredenheid

Oud-minister Wouter Koolmees nieuwe president-directeur bij NS

Wouter Koolmees op een D66-congres. Foto: Flickr/Sebastiaan ter Burg

Wouter Koolmees treedt per 1 november aan als nieuwe president-directeur NS, zo heeft het bedrijf maandag bekendgemaakt. Hij is de opvolger van Marjan Rintel, die op 1 juli naar de KLM vertrok. In de achterliggende periode vervulde Berg Groenewegen tijdelijk de functie van president-directeur.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Oud-minister Wouter Koolmees nieuwe president-directeur bij NS | OVPro.nl
Klanttevredenheid

Oud-minister Wouter Koolmees nieuwe president-directeur bij NS

Wouter Koolmees op een D66-congres. Foto: Flickr/Sebastiaan ter Burg

Wouter Koolmees treedt per 1 november aan als nieuwe president-directeur NS, zo heeft het bedrijf maandag bekendgemaakt. Hij is de opvolger van Marjan Rintel, die op 1 juli naar de KLM vertrok. In de achterliggende periode vervulde Berg Groenewegen tijdelijk de functie van president-directeur.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.