mobiliteitsopgave

Roel Salden nieuwe secretaris-directeur Vervoerregio Amsterdam  

Roel Salden nieuwe secretaris-directeur Vervoerregio Amsterdam. Foto: Vervoerregio Amsterdam.

Roel Salden wordt per 1 januari 2023 secretaris-directeur van Vervoerregio Amsterdam. Hij volgt hiermee interim secretaris-directeur Alexandra van Olst op. Dat heeft de Regioraad in de vergadering van 25 oktober 2022 besloten. 

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Roel Salden nieuwe secretaris-directeur Vervoerregio Amsterdam | OVPro.nl
mobiliteitsopgave

Roel Salden nieuwe secretaris-directeur Vervoerregio Amsterdam  

Roel Salden nieuwe secretaris-directeur Vervoerregio Amsterdam. Foto: Vervoerregio Amsterdam.

Roel Salden wordt per 1 januari 2023 secretaris-directeur van Vervoerregio Amsterdam. Hij volgt hiermee interim secretaris-directeur Alexandra van Olst op. Dat heeft de Regioraad in de vergadering van 25 oktober 2022 besloten. 

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.