Servicebalie in stationshal Utrecht CS

Zo denken de politieke partijen over extra steun aan OV-sector

Eigen beeld OVPro

De noodkreten en brandbrieven volgden elkaar afgelopen weken in rap tempo op. Ze hadden allemaal dezelfde boodschap: het Rijk moet snel met duidelijkheid komen en de financiële steun aan de OV-sector verlengen. Hoe kijken de verschillende politieke partijen hiernaar? OVPro.nl maakte een rondgang langs de partijen die er het best voorstaan in de peilingen voor de Tweede Kamerverkiezingen van deze week.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Dylan Metselaar

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Zo denken de politieke partijen over extra steun aan OV-sector | OVPro.nl
Servicebalie in stationshal Utrecht CS

Zo denken de politieke partijen over extra steun aan OV-sector

Eigen beeld OVPro

De noodkreten en brandbrieven volgden elkaar afgelopen weken in rap tempo op. Ze hadden allemaal dezelfde boodschap: het Rijk moet snel met duidelijkheid komen en de financiële steun aan de OV-sector verlengen. Hoe kijken de verschillende politieke partijen hiernaar? OVPro.nl maakte een rondgang langs de partijen die er het best voorstaan in de peilingen voor de Tweede Kamerverkiezingen van deze week.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Dylan Metselaar

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.