Reizigers Schiedam Centrum

Is de hyperspits in het OV terug van weggeweest?

Foto Dylan

ANALYSE – De reizigersaantallen in het OV zijn nog lang niet hersteld, maar lijken zich wel steeds minder over de dag te spreiden. Het patroon begint de afgelopen weken zelfs de vorm van vóór corona aan te nemen. Keren de ‘kamelenbulten’ – zoals de hyperspits ook wel wordt omschreven – definitief terug?

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Dylan Metselaar

Dylan Metselaar is vaste redacteur voor OVPro.nl.

1 reactie op “Is de hyperspits in het OV terug van weggeweest?”

Evert Bouws|26.10.21|12:21

Verwacht niet teveel van financiële prikkels naar de individuele reiziger toe! Die heeft meestal geen keus om zijn/haar eigen reistijden te kiezen. Het spreiden van het OV-gebruik moet echt vooral komen van bedrijven en onderwijsinstellingen.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Is de hyperspits in het OV terug van weggeweest? | OVPro.nl
Reizigers Schiedam Centrum

Is de hyperspits in het OV terug van weggeweest?

Foto Dylan

ANALYSE – De reizigersaantallen in het OV zijn nog lang niet hersteld, maar lijken zich wel steeds minder over de dag te spreiden. Het patroon begint de afgelopen weken zelfs de vorm van vóór corona aan te nemen. Keren de ‘kamelenbulten’ – zoals de hyperspits ook wel wordt omschreven – definitief terug?

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Dylan Metselaar

Dylan Metselaar is vaste redacteur voor OVPro.nl.

1 reactie op “Is de hyperspits in het OV terug van weggeweest?”

Evert Bouws|26.10.21|12:21

Verwacht niet teveel van financiële prikkels naar de individuele reiziger toe! Die heeft meestal geen keus om zijn/haar eigen reistijden te kiezen. Het spreiden van het OV-gebruik moet echt vooral komen van bedrijven en onderwijsinstellingen.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.